ZOMER 2019 Schilderen

 

Ontdek de Auvergne met penseel  tijdens de schilderweek van maandag 22 juli tot zaterdag 27 juli 2019.

 

Tijdens deze schilderweek komen verschillende aspecten aan de orde. Het hanteren van materialen is een wezenlijk onderdeel, maar ook compositie, ruimtelijk inzicht en kleurgebruik komen uitgebreid aan de orde. Je persoonlijke interesse speelt daarbij een belangrijke rol. De nadruk ligt op individuele ontwikkeling en begeleiding door het leren kijken en het verder uitdiepen van je eigen ‘handschrift’ en thematiek. Een schilder- en relaxweek voor iedereen die tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van creativiteit en het leven in la douce France.

 

Petra van de Velde (www.petravandevelde.nl) neemt je mee op een creatieve reis vanuit het hart. Een hele week kun jij in creatie gaan vanuit verbinding met de prachtige natuur. Genieten in het moment.
De gastvrije huiseigenaren zorgen direct voor een gemoedelijke sfeer en leggen je ook gastronomisch in de watten. Dé ideale plek voor een verwenweek!

 

Goed gereedschap is het halve werk!

 

Je leert werken met verschillende schets- en tekenmaterialen. Er wordt geschilderd met acrylverf van uitstekende kwaliteit (goed gereedschap is het halve werk). Elke cursist krijgt een ezel en schetsmaterialen en kwaliteitspenselen (geen goedkope kwastjes van de …) in bruikleen. Alle schildersdoeken, papiersoorten en verf zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Wanneer les en hoeveel vrije tijd?

 

De schilderweek bevat drie dagdelen schilderen. Plezier in het creëren en genieten staan in deze creatieve vakantie voorop, daarnaast is er ruimte om van alles te leren over verschillende technieken en materialen. Verder is er genoeg tijd om zelf in te vullen; lekker luieren in onze relaxstoelen, lezen, wandelen, fietsen, dorpjes bekijken.

De schilderweken zijn erg geliefd en raken snel ‘vol’ doordat we een maximum van 8 cursisten per week aanhouden.

 

Kosten en boeken

Dat een schilderworkshop op ‘niveau’ niet duur hoeft te zijn merk je aan onze prijs: nu voor maar €240 p.p.!!.
Je krijgt hiervoor: drie volle dagdelen workshop, 5x ontbijt, 1x lunch en 2x table d’hôtes. De workshop is ook inclusief ALLE materialen (verf, doeken in diverse formaten en penselen van goede kwaliteit) en gebruik schildersezel.

Daarnaast boek je 5 overnachtingen (van 22-27 juli) in een kamer of boomhut of eigen tent op het natuurkampeerterrein van ons mooie Parc du Silence. Hiervoor kun je op onderstaande link klikken:

www.parcdusilence.com/boeken