Nieuw 2019: Familieweken

Deze zomervakantie bieden we een nieuw concept aan op Parc du Silence, nl. de familieweken. In week 31 en 32 (29 juli – 12 augustus) willen we gezinnen de gelegenheid bieden om te komen genieten van een heerlijke vakantie op ons mooie Parc. Deze twee weken zullen we ons geheel richten op kinderen, wat betekent dat er verschillende activiteiten worden aangeboden zoals pijl en boog maken, skelterrace, dropping, avondwandeling, speurtocht, schilderen, broodjes bakken boven een kampvuur en verschillende buitenspellen. Iedere dag is er een andere activiteit voor kinderen van 4-12 jaar. Ook de maaltijden zullen aangepast worden aan de wensen van kinderen 🙂

Naast de activiteiten die we op Parc du Silence aanbieden, zijn er tal van mogelijkheden in de omgeving zoals een bezoek aan het boomklimpark net buiten Cunlhat, een bezichtiging van een kasteel of ruine, (midget)golf, een rit op een ezel of pony, een middag zwemmen in het nabijgelegen meer, een mooie bos/bergwandeling etc.etc.

Parc du Silence staat voor rust en ontspanning, tijdens deze twee familieweken zal de ontspanning voorop staan…. hiernaast hopen we dat kinderen en ouders plezier zullen hebben, open staan voor ontmoeting met andere gezinnen en met elkaar zullen genieten van de prachtige natuur in het Parc Livradois Forez!