Slapen in een Mongoolse tent

Een Ger, soms ook wel Yurt genoemd, is echt een bijzonder verblijf, vooral door de ronde vorm, die direkt een gevoel van geborgenheid geeft en tegelijk, doordat je van boven zó de sterrenhemel ziet, ook een gevoel van ruimte oproept…

In Europa zijn Gers erg populair en worden steeds meer op waarde geschat. Met hun Mongoolse oorsprong valt de typische bouwwijze op:
de ronde kroon in het midden waar de dakpalen op steunen.

De Ger is bij ons op een prachtig plekje neergezet en biedt een schitterend uitzicht over ons Parc en het heuvellandschap rond Cunlhat. De Ger is helemaal ingericht in Tibetaans-Mongoolse stijl. Je kunt hier lekker slapen met 2 tot 4 personen. Er is voldoende kastruimte en een zithoek.

De Ger wordt verhuurd als chambre d’hôtes, dus met ontbijt en eventueel table d’hotes. Er kan gebruik gemaakt worden van het sanitair in het landhuis; voor de hoge nood staat er een portipotti in de Ger.

Vakantie vieren in een GER, is THUIS komen en waar je bedje al  gespreid is.

Er zijn twee originele Mongoolse 1-persoonsbedden / zitbanken en een stapelbed aanwezig. Beddengoed, ontbijt en een unieke ervaring zijn inclusief.
Een campingbedje is in overleg beschikbaar.

 

Op 70 meter van ons landhuis vandaan sta je heerlijk rustig, een plek helemaal voor jezelf…
Als je wilt wandelen kun je prachtige tochten maken, diverse routes hebben we voor je klaar liggen.

‘s Morgens serveren we ontbijt op het terras vóór het landhuis (inclusief) en ‘s avonds kun je aanschuiven bij ons 3-gangen diner. 

Praktische tips:

Er is geen stroom aanwezig bij de Ger, maar u krijgt 2 Coleman lantaarns mee!

De schoonmaakkosten bedragen per verblijf € 30

De Ger is alleen te boeken in de zomervakantie!