Workshop Beeldhouwen 2020

In de week van 27 april t/m 4 mei 2020 komt Rieke van der Stoep een workshop ‘beeldhouwen met speksteen’ op ons Parc geven.

We zijn verheugd dat Rieke deze workshop bij ons komt geven; zij is een gerenommeerd beeldend kunstenaar en exposeert regelmatig haar creaties in diverse galerieën.

Ook dit jaar hebben we hier alvast een leuk arrangement van gemaakt dat we je aanbieden voor € 250,00 p.p. Je krijgt hiervoor: vier dagdelen workshop, koffie/thee/water en koek tijdens deze dagdelen, 7x ontbijt, 1x lunch en table d’hôtes op 27 april en 3 mei. Alle materiaal is aanwezig, ook de spekstenen, die ter plekke afgerekend kunnen worden.

De werkplaats bevindt zich op een plateau met magnifiek uitzicht! Er staat hier een unieke, Mongoolse tent, die bij minder goed weer als atelier dient.

Laat je verrassen door een kijkje te nemen op de site van Rieke www.riekevanderstoep.com en meld je bij haar aan voor deze workshop!

Hiernaast boek je 7 overnachtingen in een kamer of boomhut of eigen tent op het natuurkampeerterrein op onze pagina: www.parcdusilence.com/boeken De betaling van het geheel loopt via Parc du Silence.

Kom lekker genieten van 4 dagdelen beeldhouwen in een prachtige omgeving!

NB voor deze workshop geldt een minimum van 4 deelnemers anders wordt op 31 maart 2020 de workshop (en indien gewenst óók het verblijf) kosteloos geannuleerd.